BLIJF 'IN CONTROL'


Inzicht in het rendement van uw organisatie zorgt ervoor dat u in ‘control’ blijft. Zo houdt u focus op uw resultaten en werkprocessen.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om de correctheid en volledigheid van uw ingevoerde data te controleren en uw commerciële resultaten en prognoses in de gaten te houden. Zo kunt u uw resources efficiënt inzetten en blijft u uw bedrijfsvoering optimaliseren met onze software.

Rapportages en dashboards

ANVA geeft u inzicht in managementinformatie in allerlei vormen (zoals productie, omzet, statistieken, wachtbestand) en vanuit verschillende gezichtspunten. Met enkele simpele muisklikken splitst u de getoonde informatie uit naar bijvoorbeeld producenten of maatschappijen.

U kunt ook u een selectie maken van de gegevens die worden getoond, bijvoorbeeld alleen gegevens voor een specifieke hoofdbranche. De software kan gegevens daarnaast grafisch weergeven in de vorm van dashboards en diagrammen. Zo krijgt u inzicht in bijvoorbeeld:

  • een overzicht van de polisdichtheid;
     
  • registratie van de provisie;
     
  • en de polisdichtheid.

 

Ook kunt u door middel van rapportages meer inzicht krijgen in uw klantgegevens zodat u hier op in kunt spelen, kunt optimaliseren of gebruiken als input voor de campagnemanager. Zo kunt u bijvoorbeeld een rapportage maken van uw top 10 klanten met hun maandelijkse opbrengt aan inkomsten (bij abonnementen). Of een overzicht van de klanten die nog geen reisverzekering hebben, of van de klanten die de afgelopen maand een bepaald product hebben afgesloten.

De mogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig om u verder te helpen met inzicht en kennis van uw organisatie en klanten.

Tijdregistratie en planning

Het bijhouden van een nauwkeurige urenregistratie en het overzicht hierin behouden vraagt om veel discipline, tijd en een gestructureerde werkwijze. Wij bieden u hulpmiddelen waarmee u een sluitende urenregistratie op een snelle en overzichtelijke manier kunt realiseren. Uw tijdsbesteding wordt hiermee tot in detail bijgehouden, per gebruiker, per taak, per afspraak, per document, per email en uiteraard per klant. En het is mogelijk om niet alleen de tijd, maar ook een inhoudelijk verslag per activiteit te registreren. Zo weet u precies hoeveel tijd u aan ieder onderdeel heeft besteed en kunt u de facturabele uren specificeren op de factuur.

Inzicht in uw kostprijs met Exact Online

Denkt u na over een nieuw verdienmodel op basis van directe beloning? Omzet is niet meer de beslissende factor, maar inzicht in de kostprijs van uw diensten wel. Veilig en makkelijk online boekhouden doet u met het online boekhoudprogramma van Exact. In één oogopslag ziet u hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Bovendien kunt u eenvoudig online samenwerken met uw eigen accountant. Wij bieden een koppeling aan met Exact Online. Zo hoeft u maar eenmalig uw gegevens in te voeren. In samenwerking leveren we een inrichting van Exact Online die perfect aansluit op de behoefte van een assurantiekantoor. Zo heeft u altijd actueel inzicht en overzicht van uw financiën dankzij glasheldere cockpits en krachtige rapportages. Door middel van Activity Based Costing krijgt u inzage in de resultaten van uw onderneming en kunt u deze (anoniem) vergelijken met die van collega-ondernemers.


Interesse in onze software?

Wilt u meer weten over ANVA en onze producten en diensten? Wilt u weten hoe u met ANVA Elements de omslag kunt maken van polis- naar servicegericht werken of wilt u een demo? Neem dan contact met ons op.