ANVA voor

ANVA voor

Wij zijn er voor iedereen in de branche. Of je nu lokaal of internationaal werkt, zelf beheert of uitbesteedt. Ons platform is ontwikkeld met jouw uitdagingen in gedachten. Zo kom jij onbezorgd verder.

Adviseurs

Als adviesbedrijf richt jij je op het langdurig binden van particuliere en kleinzakelijke klanten. Van verzekeringen en pensioenen tot hypotheken en MKB-zaken: voor allround financieel advies wordt er bij jou aangeklopt. En de administratie? Laat dat maar aan ons over. We’ve got your back!

Lees verder

Adviesbedrijven en beursmakelaars

Als adviesbedrijf of beursmakelaar ben jij de rots in de branding voor klanten in elke (levens)fase. Je vindt en beheert verzekeringsoplossingen, geeft financieel advies en bemiddelt. Dankzij ANVA kun jij je volledig richten op je klanten, terwijl wij jou aan de achterkant ondersteunen op alle vlakken.

Lees verder

Volmachten

Als volmacht of assuradeur ben jij de drijvende kracht achter verzekeraars. De dynamo van de verzekeringsbranche. Je bouwt, verkoopt en ontwikkelt private label-verzekeringen. En omdat we weten hoe druk je het daarmee hebt, staan wij klaar om je een handje te helpen.

Lees verder

Serviceproviders

Als serviceprovider ben je onmisbaar voor advieskantoren en verzekeringsmaatschappijen met productdistributie, volmachtverzekeringen en slimme IT-oplossingen. Net zo onmisbaar? De user-friendly software van ANVA. Hiermee transformeer je elk werkproces in een fluitje van een cent.

Lees verder

Verzekeraars

Als IT-gedreven instelling ben je continu aan het ontwikkelen en innoveren. Verkopen en afhandelen. Premiegeld optimaal laten renderen. Dat is jouw core-business als verzekeraar. En die van ons? Jou ondersteunen met een platform waar je u tegen zegt.

Lees verder
Meer weten over onze marktpartijen?
Neem contact op met
Afdeling
Sales