Thema's

Data en analyse

Data is als een schatkist vol verborgen juwelen - en dankzij ANVA word je meester in schatgraven. Door je databronnen te doorgronden, krijg je scherp inzicht in je bedrijf, maximaliseer je je omzet, voorkom je churn en blijf je trends voor. Zo gebruik ook jij de kracht van data.

De heilige graal

In de snelle wereld van vandaag is data de heilige graal geworden tot succes. Het begrijpen en gebruiken van data is niet langer optioneel, maar een absolute must voor bedrijven die willen floreren. Dankzij data kun je doelgerichte beslissingen nemen, toekomstige trends voorspellen en je strategische koers optimaliseren. Hoe fijn zou het zijn als al die data - managementinformatie, analyses en rapportages - samenkomen op één plek? Een overzichtelijk dashboard dat je dagelijks gebruikt om je team of organisatie te sturen? Die plek bestaat - en wij bieden het aan.

Alles binnen handbereik

Met ANVA heb je 24/7 toegang tot een veilig dataplatform dat gegevens uit ANVA en randsystemen combineert. Deel bedrijfsinzichten, KPI’s en notificaties en beheer operationele data overzichtelijk op één plek, zodat je op elk moment kunt bijsturen.

Of je nu werkvoorraden in kaart wilt brengen, het betalingsgedrag op facturen wilt analyseren, openstaande schades wilt bijhouden of toekomstige churn wilt voorspellen: onze tactische en strategische dashboards tillen jouw succes naar ongekende hoogten.

  • Online dashboards met presentatiemodus
  • Gegevens op basis van gecombineerde databronnen
  • Operationele data in één overzicht
  • Anticiperen op trends, omzetpotentieel en churn-bedreigingen

De bouwsteen voor groei

Onze aanpak gaat verder dan alleen maar het begrijpen van data - we helpen je om het te gebruiken als een krachtige bouwsteen voor groei. Wil je je verder verdiepen in Data en Analyse? Ontdek hieronder de modules die we binnen onze software aanbieden over dit onderwerp.

Modules bij het thema

Data en analyse

Business Insights
nieuw
Jouw rotsvaste fundering voor slimme beslissingen. Dankzij heldere rapportages en dashboards weet jij 24/7 hoe je bedrijf ervoor staat.
Data & API Connectivity
nieuw
De ruggengraat van jouw financiële systeem. Dankzij naadloze koppelingen met aangesloten partijen. 100% cloud, safe en schaalbaar.
Dataplatform
nieuw
Voor een soepele en efficiënte uitwisseling van gegevens. Resultaat? Een flexibele dataflow.
Bekijk alle modules
Meer weten over dit thema?
Neem contact met ons op
Neem contact op met