Thema's

Samenwerken in de keten

In de financiële dienstverlening werk je nooit alleen. Samen met collega's in alle lagen van de verzekerings- en hypotheekketen zet je je elke dag in voor miljoenen klanten. Hoe zorg je ervoor dat de technische abracadabra jullie niet in de weg zit?

Overzicht in de keten

Technologische ontwikkelingen maken steeds meer mogelijk. Met één druk op de knop ontvangt een consument een polisblad van de verzekeraar en vliegt er een kopie uit naar de verzekeringsagent. Innoveren vraagt om investeren vanuit de hele keten. Maar wat als fatbikes door diefstal bijna onverzekerbaar zijn? En als één op de drie Tesla's binnen het eerste jaar schade rijdt, wie houdt de productie ervan tegen en wie versnelt het proces? Het is niet gek dat je het overzicht in de keten soms kwijtraakt.

Moeiteloos (samen)werken

ANVA werkt intensief samen met al die vertegenwoordigers in de markt. Denk aan voertuigmeldingen bij het RDW, glasherstellers en reparatiebedrijven, risicoscans gekoppeld aan financieel advies en het uitwisselen van beursadministratie met VNAB-systemen.

Wij zorgen ervoor dat alle technische koppelingen en data-uitwisseling vlekkeloos verlopen via ons platform-ecosysteem. ANVA regelt:

  • Een centrale hub met gestandaardiseerde koppelingen (API’s)
  • Het moeiteloos uitwisselen van gegevens en berichten tussen partners
  • De mogelijkheid tot intensief samenwerken om klantbediening te centraliseren
  • Vlekkeloze integratie van verschillende systemen in het applicatielandschap

Samen gericht ontwikkelen

Als marktleider zorgen we ervoor dat we samen gericht ontwikkelen. We werken nauw samen met het Verbond van Verzekeraars, De Nederlandse Bank, Adfiz, NVGA, VNAB, VolmachtBeheer, de Contactgroep Automatisering, SEPS, SIVI en Stichting SUIV om die verantwoordelijkheid te dragen. Wil je je verder verdiepen in Ketenefficiency? Ontdek hieronder de tools die we binnen onze software aanbieden over dit onderwerp.

Modules bij het thema

Samenwerken in de keten

Policy & Contract Management
nieuw
Eén centrale hub voor al je klant- en contractgegevens. Altijd de meest actuele klantdossiers bij de hand.
Claims Management
nieuw
Sneller schades afhandelen dan ooit. Een mix van automatisering met een persoonlijke touch.
Co-insurance
nieuw
Tackel complexe risico’s. Deze module neemt je administratieve werk uit handen door alle cruciale gegevens op een plek te centraliseren.
Platform Management
nieuw
Welke schakel in de verzekeringsketen je ook bent, deze module is de slimme basis die je bedrijf nodig heeft.
Data & API Connectivity
nieuw
De ruggengraat van jouw financiële systeem. Dankzij naadloze koppelingen met aangesloten partijen. 100% cloud, safe en schaalbaar.
Bekijk alle modules
Meer weten over dit thema?
Neem contact met ons op
Neem contact op met