Thema's

Wet- en regelgeving

Werken in de financiële dienstverlening gaat hand in hand met landelijke en Europese wet- en regelgeving. Getoetst door toezichthouders, om de branche gezond te houden en de boel op de rails te houden. Hoe blijf je bij met al die wetten en regels?

Voorop lopen? Mee-ontwikkelen

Compliance- en security-eisen, brancheverplichtingen en marktverplichtingen: elke keer als er iets nieuws gebeurt om de keten te verbeteren, leidt dat tot wijzigingen in software- en datastructuren. Dat betekent dat zowel jouw bedrijf als onze software flink wat te verduren krijgen om aan alle proces- en systeemwijzigingen te voldoen. Onze leidraad? Wil je voorop lopen, ontwikkel dan mee.

Maximale waarde

Daarom is ANVA betrokken bij veel initiatieven en werken we samen met collega-softwarebedrijven om nieuwe functies haalbaar en betaalbaar te houden. Zo kunnen wij nieuwe toepassingen direct doorvoeren en de waarde voor jou als gebruiker maximaliseren.

Met ANVA zorg je ervoor dat jij klaar bent voor initiatieven als Transparante Schadevrije Jaren (juli 2024) en de nieuwste DORA-updates.

  • Specificaties, proces en software-aanpassingen hand in hand
  • Ontwikkelingen afgestemd met alle betrokken partners
  • Alles om processen en systemen perfect op de praktijk af te stemmen
  • Samen nieuwe functies succesvol naar de markt brengen

Klaar voor morgen

In de snelle wereld van financiële dienstverlening is flexibiliteit key. Bij ANVA begrijpen we dat maar al te goed. We helpen je door de wirwar van wetten en regels en vinden oplossingen die niet alleen vandaag werken, maar ook klaar zijn voor morgen.

Wil je je verder verdiepen in Wet- en regelgeving? Ontdek hieronder de tools die we binnen onze software aanbieden over dit onderwerp.

Modules bij het thema

Wet- en regelgeving

Policy & Contract Management
nieuw
Eén centrale hub voor al je klant- en contractgegevens. Altijd de meest actuele klantdossiers bij de hand.
Claims Management
nieuw
Sneller schades afhandelen dan ooit. Een mix van automatisering met een persoonlijke touch.
Business Insights
nieuw
Jouw rotsvaste fundering voor slimme beslissingen. Dankzij heldere rapportages en dashboards weet jij 24/7 hoe je bedrijf ervoor staat.
Platform Management
nieuw
Welke schakel in de verzekeringsketen je ook bent, deze module is de slimme basis die je bedrijf nodig heeft.
Bekijk alle modules
Meer weten over dit thema?
Neem contact met ons op
Neem contact op met