ANVA Platform

ANVA Platform

Als nummer één softwareplatform voor verzekeraars in Nederland en het Caribisch gebied, zijn onze ambities grenzeloos. Met ANVA als nieuwe standaard en geavanceerde partnerintegraties bieden we high performing IT-oplossingen, beveiligd op het hoogste niveau.

Vlekkeloze communicatie.

Onze missie is duidelijk: alle partijen in de keten samenbrengen voor een soepele integratie via ons flexibele platform. Of het nu gaat om de prolongatie van drie miljoen polissen of het verwerken van 52 miljoen contractrecords naar ons dataplatform in enkele seconden, vlekkeloze communicatie is onze ambitie. Waar ter wereld we ook zijn.

Onze software is van nature schaalbaar en high-performing. Of je nu lokaal of internationaal werkt, zelf beheert of uitbesteedt aan een Preferred Managed Service Provider zoals Missing Piece of VPO, wij hebben de juiste oplossingen voor jou. Kies uit meer dan 12 uitgebreide modules en bepaal zelf.

Bekijk onze modules

ANVA6: De nieuwe standaard.

Ze is nieuw, modern, sneller, efficiënter, functioneler en wordt - heel belangrijk: samen met de klant ontwikkeld. Als de ontwikkelaar van ANVA 6, het nieuwste financiële cloudplatform in Nederland en opvolger van ANVA 4/5, tillen we technologie naar een heel nieuw niveau.

Deze gloednieuwe software kent veel voordelen. State-of-the-art techniek, 24/7 online en standaard pricing zodat je nooit te veel betaalt.

Wat biedt ANVA je nog meer

Flexibele configureerbaarheid door bouwblokken
Implementatie die zonder gedoe binnen tijd en budget valt
Geen gezeur met overbodige updates en tests
Altijd up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving

Partnerships en API-first

Partners

Als je een state-of-the-art dataplatform wil laten slagen, dan heb je een open en toegankelijk ecosysteem nodig. Daarom ontwikkelen wij al onze functionaliteiten API-first, samen met onze partners. Zo verbind je moeiteloos met Postex, DDi en EMS, maar ook met veelgebruikte integraties als RDW, Dstny, CED en AWI.

API's

Partnerships zijn een belangrijk onderdeel van onze strategie: ze verrijken onze software met alle IT- en datastromen in de branche. Heb je liever zelf de touwtjes in handen? Gebruik dan onze API's met ANVA Hub, voor alle benodigde tools in jouw IT-landschap.

Developer Portal

Meer weten over het ANVA Platform? Neem contact met ons op.

Beveiligd op het hoogste niveau.

IT-software brengt legio voordelen, maar ook een aantal risico’s met zich mee. Virussen, sabotage en industriële spionage liggen op de loer - en dus is gegevensbescherming pure noodzaak. Daarom ligt informatiebeveiliging diep in onze bedrijfs- en ontwikkelprocessen verankerd.

Met ons ISO 27001-certificaat ben je verzekerd dat jouw gegevens in veilige handen zijn. In ons privacystatement leggen we uit hoe we informatie, inclusief persoonsgegevens, verwerken. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossingen volledig voldoen aan de AVG-wetgeving.

Download het privacystatement