Over ANVA

In een wereld die steeds sneller digitaliseert, waar finance het kloppende hart vormt van zowel persoonlijke als zakelijke ambities, heeft ANVA een centrale positie in de keten. Wij geloven dat financiële technologie niet enkel een noodzaak is, maar een toolkit om te dromen, te groeien en te slagen.

Future Finance Technology noemen we dat.

We combineren decennia aan ervaring met de nieuwste innovaties om niet alleen aan de eisen van de markt te voldoen, maar deze zelfs voor te blijven.

ANVA werkt aan een toekomst waarbij financiële processen niet meer gezien worden als een last, maar als een springplank naar groei en succes. Ons platform wordt ontwikkeld om mee te groeien met jouw ambities. Flexibel, schaalbaar en met de blik op oneindig. Wij zetten de standaard voor wat financiële technologie kan en zou moeten doen.

ANVA

Future Finance Technology.

Meerwaarde voor jou en je klanten

Wij zijn totaalleverancier op het gebied van software en ondersteuning voor de gehele verzekeringsmarkt. Onze software ondersteunt efficiënte verzekeringsprocessen, optimale bedrijfsvoering en duurzame klantrelaties. Ontwikkeld in samenwerking met onze klanten en met maximale connectiviteit voor de oplossingen van onze partners. Vanuit innovatie en samenwerking creëren wij meerwaarde voor jou en je klanten

Méér dan alleen softwareleverancier

In een dynamische wereld als de financiële sector wordt dagelijks een beroep gedaan op de wendbaarheid van je organisatie. Hierbij sta je sterker met een business partner met voldoende marktaandeel en armslag om de vereiste investeringen te kunnen opbrengen. ANVA is zo’n partner. Als financieel gezond bedrijf – in Nederlandse handen, privaat gefinancierd en in het bezit van een ISO 27001-certificaat – kiezen wij nadrukkelijk voor partnerschap op de lange termijn. Met onze expertise helpen wij de ambities en doelstellingen van onze klanten te realiseren.

Onze roots

ANVA ontstond in 1975 als maatschappijonafhankelijk automatiseringsproject van NVA (Nederlandse Vereniging van Makelaars in Assurantiën en Assurantieadviseurs. Nu Adfiz.)We zijn ontstaan vóór en dóór de financiële branche en daar zijn we trots op! In de jaren daarna groeiden we uit tot een zelfstandige onderneming. Totaalleverancier op het gebied van software en ondersteuning voor de gehele verzekeringsmarkt, van verzekeraars en serviceproviders tot beursmakelaars, volmachten en financieel advieskantoren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, kennen wij het werkveld en bijbehorende uitdagingen als geen ander.

Meer weten over ANVA?
Neem contact met ons op
Neem contact op met