ANVA slim(mer) gebruiken

Met ANVA heb je de juiste tools in handen om je bedrijf soepel te laten draaien en je ambities te laten groeien. Hoe zorg je ervoor dat je alles uit deze krachtige software haalt? Door ANVA slim te gebruiken, zodat het optimaal voor jou werkt.

Quick wins

Gebruik je ANVA voor het eerst, dan zorgen we er met handige tips en tricks voor dat je snel en zelfstandig aan de slag kunt met de inrichting of het onderhoud. Met quick wins stomen we je beheerteam klaar en helpen we bij het overzetten van je administratie. Zoek je een tutorial, handleiding, technische documentatie of worstel je met de juiste inrichtingskeuze? Ons supportteam van specialisten staat dagelijks voor je klaar als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Verken onze support

Hands-on verbeteringen

En net zoals processen continu veranderen, verandert jouw behoefte ook. Of je nu hulp kunt gebruiken bij het starten en converteren, bij procesinrichting of beheer: onze consultants zijn met een track record van 150+ conversies en 50 jaar ervaring in staat om hands-on verbeteringen door te voeren wanneer dat nodig is.

Vraag een consultancyscan aan

ANVA Academy

Wil je echt snel wegwijs raken in het gebruik van ANVA? Dan is er de ANVA Academy. Of het nu gaat om acceptatie, schade, prolongatie of beheer, onze cursussen bieden voor ieder wat wils. ANVA Academy biedt in een notendop:

  • Online trainingen en inspirerende, klassikale cursussen
  • Toegewijde en didactisch vaardige Certified Trainers
  • Een trainingspakket op maat voor jouw bedrijf
  • Voor tussenpersonen, verzekeraars, volmachten en ANVA-partners
Behaal jouw ANVA-certificaat

ANVA Developer Portal

Ben je developer en werk je met zelf ontwikkelde of externe applicaties? In het Developer Portal vind je alle tools om ze moeiteloos te koppelen aan onze software. Dankzij de API’s in dit portal wisselen meer dan 1.000 ANVA-kantoren nu eenvoudig data uit en automatiseren ze processen, met alle gegevens centraal in ANVA 4/5.

Ontdek ons Developer Portal

Onze ambassadeurs: partners in innovatie

Onze ANVA-klanten zijn niet alleen gebruikers; ze zijn partners in innovatie. Samen werken we aan vernieuwende oplossingen, soms vanuit specifieke behoeften, soms binnen vastgestelde kaders of branche-initiatieven. Deze ambassadeurs helpen ons om de theorie in de praktijk te brengen dankzij reviews, pilottrajecten en expertsessies - waardoor andere klanten onze innovaties direct kunnen inzetten. Die toewijding waarderen wij enorm! Ook ambassadeur worden? Kijk hieronder voor meer informatie.

Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op met
Afdeling
Sales