ANVA voor

Adviesbedrijven en beursmakelaars

Als adviesbedrijf of beursmakelaar ben jij de rots in de branding voor klanten in elke (levens)fase. Je vindt en beheert verzekeringsoplossingen, geeft financieel advies en bemiddelt. Dankzij ANVA kun jij je volledig richten op je klanten, terwijl wij jou aan de achterkant ondersteunen op alle vlakken.

Bescherming en zekerheid.

Of het nu gaat om risicoanalyse, productaanbevelingen of polisbeheer, als adviesbureau of beursmakelaar ben je van alle markten thuis. Van grootzakelijk advies tot lage volumes: jij biedt bescherming en zekerheid in elke (levens)fase van jouw klant.

Maar laten we de uitdagingen niet vergeten. Herstelwerkzaamheden, gegevens verspreid over talloze systemen, de administratielast en hoge kosten - het vereist niet alleen een meesterlijke focus, maar maakt het ook een titanenklus om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden.

Jouw partner in crime.

ANVA is jouw partner in crime voor je klant- en contractadministratie. Dankzij ons krachtige platform met geautomatiseerde en foutloze processen maak je de weg vrij voor nieuwe marktkansen en businessplannen.

Zo kun jij als adviesbedrijf of beursmakelaar je optimaal focussen op je klanten. En je trekt moeiteloos nieuwe klanten aan, omdat je klantdocumentatie helder, georganiseerd en altijd binnen handbereik is.

Met ANVA kan je onder meer:

Snel en efficiënt offertes opstellen op basis van CRM-gegevens
Upsells realiseren met behulp van doelgerichte rapportages en dashboarding
Sturen op margerijke producten dankzij gegevensinzichten
Persoonlijk inspelen op complexe vraagstukken

Klaar voor de toekomst.

Met ANVA ben je niet alleen klaar voor vandaag, maar ook voor de toekomst. Onze audit-ready data en gestandaardiseerde (AFM-)rapportages zorgen ervoor dat je automatisch voldoet aan wet- en regelgeving, waardoor de regeldruk van toezichthouders vermindert en lange doorlooptijden tot het verleden behoren.

Dankzij geautomatiseerde foutcorrecties en procesgestuurde software kun je je medewerkers effectief aansturen en klantgegevens omzetten in nieuwe businessplannen. Met ANVA is levenslang klantbehoud niet alleen een doel, maar een garantie voor succes.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met