ANVA voor

Verzekeraars

Als IT-gedreven instelling ben je continu aan het ontwikkelen en innoveren. Verkopen en afhandelen. Premiegeld optimaal laten renderen. Dat is jouw core-business als verzekeraar. En die van ons? Jou ondersteunen met een platform waar je u tegen zegt.

Geen tijd te verliezen

Via serviceproviders, volmachten en provinciale kantoren dek jij als verzekeraar de risico’s van jouw klanten. Je speelt adequaat in op marktkansen, ontwikkelt innovatieve verzekeringsproducten en weet dashboards en statistieken als geen ander te doorgronden.

Tegelijkertijd maken hoge prolongaties en complexe processen je werk arbeidsintensief en foutgevoelig. Kostbare tijd gaat verloren aan applicaties die niet realtime samenwerken en verzekeringsprocessen die verspreid zijn over meerdere systemen. Tijd die je simpelweg niet hebt.

Stroomlijn bedrijfsprocessen

Onze software is ontworpen om deze uitdagingen de baas te worden. Met ANVA werk je realtime samen met alle partijen in jouw keten. Zonder gedoe met juristen en dagelijks bij te sturen om systeemuitval te voorkomen.

ANVA automatiseert en standaardiseert jouw bedrijfsprocessen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze state-of-the-art beveiliging beschermt jouw data, die altijd uniform, nauwkeurig en betrouwbaar is.

Met ANVA kun je

Producten doorontwikkelen en verzekeringen in bulk distribueren en verwerken
Rapportages opstellen volgens DNB-richtlijnen
Rekenboxen aanmaken om sneller en meer contracten te sluiten
Een proces-ondersteunend takensysteem gebruiken met alarmering, rapportage en stuurinformatie

Doorpakken en meters maken

Binnen ons verkoop- en distributieplatform verbinden we alle aspecten van jouw business. Van praktische zaken tot wet- en regelgeving, van fraude- en sanctiechecks tot security en compliancy-informatie. Met naadloze integraties om foutmarges, systeem- en productieverstoringen te minimaliseren.

Klaar om door te pakken en elke saleskans te benutten? Met ANVA verwerk je verkoopgegevens snel en foutloos. Geen tijd te verliezen!

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met