Consultancy

Werken op, aan of met het ANVA platform kent vele facetten en dimensies. Om je op weg te helpen ondersteunen wij met vier soorten diensten, zodat jij zorgeloos en met plezier met onze software werkt. Van bedrijfsscan tot complexe procesinrichting. Van rationalisatie tot uitgebreid advies.

Om te zorgen dat je gecontroleerd kunt starten als nieuwe klant, op basis van hoogstaande dataconversies uit jouw oude systeem. Migreren, rationaliseren, verrijken of datakwaliteit controleren. Als inhuur voor beheer of specifiek verdiepend op onderhoudszaken. Onze consultants staan voor je klaar.

Starten en converteren

Stap jij binnenkort over van een ander softwarepakket naar ANVA? Of heb je een portefeuille overgenomen? Dan wil je zelfverzekerd in je schoenen staan. Historie en bestanden moeten worden overgezet. Onze ervaren conversie- en processpecialisten garanderen een succesvolle implementatie en oplevering. Van planning en projectactiviteiten, tot dataverwerking, monitoring en aansturing van betrokken collega’s. Op basis van jouw doelstellingen en budget en onze best practises aanpak stellen we een projectmanagement canvas samen. Van de eerste project initiatie en analyse, tot en met de laatste prolongatie. Pragmatisch en doelgericht. Met aandacht voor verandering en oog voor elkaar. Flexibel waar het moet, daadkrachtig waar het kan.

Rationaliseren

Een hogere winstgevendheid van jouw portefeuille. Door uniformering en standaardisering naar actuele producten mét een goede marge. Dat is wat ANVA onder rationalisatie verstaat. Non-selling producten omzetten naar selling artikelen. Nieuwe portefeuilles integreren en/of bestaande standaardiseren op basis van AFD en UIV. Provinciale portefeuilles eenvoudig overzetten naar volmacht. Allemaal standaard datawerk voor ons, waar jij soms veel en soms minder klantinteractie bij nodig hebt. Onze consultants zorgen voor een slimme en snelle omzetting naar nieuwe standaarden. Waar nodig verrijkt met voertuiginformatie of herbouwwaardes. Altijd opgeleverd binnen tijd en budget of afgerekend als fixt price per polis. Wij leven voor data.

Rationalisatie kent uitdagingen. Op het gebied van data, standaarden, verandering, marge en klantcontact. Aan de achterkant rationaliseren, terwijl aan de voorkant oude producten worden geaccepteerd werkt niet. Wij kennen jouw uitdagingen en weten wat wel functioneert. Samen maken we een plan van aanpak. Op het gebied van data-analyse, -schoning, -uniformering, -verrijking en -omzetting naar concrete doelen. Ons Dataplatform in combinatie met rationalisatietools en een gestructureerde aanpak, aangevuld met onze klantcontactoplossing en change begeleiding voorkomen dat jij overdondert raakt door veel gestelde vragen. Ons stappenplan is een combinatie van activiteiten als:

  • Bepalen missie en doelstellingen
  • Data-analyse en segmentatie
  • Productevaluatie
  • Productconsolidatie -en optimalisatie
  • Dataschoning -en verrijking
  • Klantcommunicatie
  • Implementatie, monitoring en resultaat

Kortom: rationalisatie zien wij als een strategische aanpak. Om verzekeringsportefeuilles te optimaliseren en te stroomlijnen. Zodat jij klaar bent om probleemloos op te schalen in de toekomst.

Migreren naar ANVA 6

Het financiële cloud platform ANVA 6 is de opvolger van ANVA 4/5. Nog volop in ontwikkeling, net zoals de migratie naar ons nieuwe software platform. Zoals je van ANVA mag verwachten, zijn wij een migratiestraat aan het ontwikkelen. Ons Dataplatform speelt daarin een centrale rol. Wil jij alvast starten met verkennen en voorbereiden? Lees dan onze blogs of neem deel aan de doorlopende ANVA 6 Expert Sessies.

ANVA Expert Sessies - ANVA

Procesinrichting en beheer

Met éénmalige inrichting ben je er niet. ANVA ontwikkelt net zo hard als trends en ontwikkelingen in de markt. Onze consultants kennen de verzekeringsbranche als geen ander. Door de juiste oplossingen te implementeren. Procesinrichting adequaat mee te ontwikkelen. En door bedrijfsvoering en configuratie actief te beheren, zorg je voor soepele continuïteit van het technische hart van jouw bedrijfsvoering. Van verschillende diensten, inrichtingen en workflows tot de beste combinaties. Kansen en mogelijkheden worden inzichtelijk gemaakt. Efficiënte software- en partneroplossingen ingezet. Wij weten business processen werkend te krijgen door oplossingen te implementeren. Van AVG en UIV, tot financiële uitdagingen. Kies voor doorlopende ondersteuning, eens per week of maand. Of maak simpelweg gebruik van onze health check als je even niet weet waar je staat. Alleen dan haal je het maximale uit ANVA en benut je de mogelijkheden van jouw applicatielandschap.

Een consultant inschakelen?

De hoogste kwaliteit ondersteuning in de markt. Eenvoudig geregeld. Op uurbasis of per dag. Eenmalig of periodiek, remote of fysiek. Onze consultants komen graag bij jou over de vloer. Neem contact op met Naomi Stol om de mogelijkheden te bespreken.

Sneller en slimmer werken met ANVA

Wil jij alles uit onze software halen? In de ANVA Academy leren we je sneller en slimmer werken met ANVA. Of je nu net begint, of juist de diepte in wil met productbouw of Business Insights. Als trainee of gebruiker met (ruime) werkervaring. Binnen de ANVA Academy staat alles in teken van gebruikersplezier, datakwaliteit en continuïteit van jouw bedrijfsvoering. Onze ervaren trainers beantwoorden al je vragen. Alles wat wij kunnen, kun jij straks ook!

Bekijk het cursusaanbod
Meer weten over consultancy?
Neem contact met ons op
Neem contact op met
Naomi
Stol