Consultancy

Persoonlijk, flexibel en schaalbaar: ANVA opent een wereld vol mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij met een glimlach aan de slag kunt. Of je nu hulp nodig hebt bij migratie, datakwaliteit, onderhoud, een bedrijfsscan, procesoptimalisatie of advies - onze experts staan voor je klaar.

Starten en converteren

Als je de sprong waagt naar ANVA vanuit een ander softwarepakket of als je net een nieuwe portefeuille hebt overgenomen, dan heb je werk voor de boeg. Gelukkig staan onze conversie- en processpecialisten klaar om alles vlekkeloos te regelen.

Van planning en dataverwerking tot monitoring en aansturing van collega’s: we combineren jouw doelstellingen en budget met onze best practices voor een succesvol projectmanagement. Vanaf het prille begin tot de laatste check, met praktische aanpak en gericht op succes, met oog voor verandering en teamspirit.

Rationaliseren

Onze expertise transformeert non-selling naar selling artikelen, integreert nieuwe portefeuilles en standaardiseert bestaande op basis van AFD en UIV. Wij boosten de winstgevendheid van jouw portefeuille door producten te stroomlijnen en te standaardiseren naar actuele en winstgevende keuzes.

Provinciale portefeuilles? Die zetten we moeiteloos om naar volmacht. Onze consultants zijn jouw go-to voor een slimme en snelle overgang naar nieuwe standaarden, altijd op tijd en binnen budget, of afgerekend per polis. Zo gaan we te werk:

  • Bepalen van missie en doelstellingen
  • Data-analyse, segmentatie en dataschoning- en verrijking
  • Productevaluatie, consolidatie en optimalisatie
  • Klantcommunicatie
  • Implementatie, monitoring en resultaat

Procesinrichting en beheer

Een eenmalige inrichting is niet genoeg. Trends en ontwikkelingen veranderen constant en ANVA verandert mee. Onze consultants kennen de verzekeringsbranche door en door en zorgen ervoor dat je businessprocessen soepel blijven draaien.

Met de juiste oplossingen, processen en actief beheer garanderen we continuïteit van je bedrijfsvoering. We laten kansen zien en gebruiken slimme software- en partneroplossingen waar het kan.

Migreren naar ANVA 6

Het financiële cloudplatform ANVA 6 is de opvolger van ANVA 4/5. Het is nog volop in ontwikkeling, maar het is nu al slim om na te denken over de migratie. Want migreren is meer dan alleen data overzetten. Iedereen gaat anders werken, dus een soepele adoptie in je hele bedrijf is belangrijk.

We ontwikkelen een migratiestraat binnen onze consultancy om je hierbij te helpen, met ons dataplatform in de hoofdrol. Wil je alvast beginnen met verkennen en voorbereiden? Doe mee aan een van de ANVA Expert Sessies of lees onze blogs hierover.

ANVA Academy

Wil je meer uit onze software halen? Naast hulp van onze consultants kun je ook een training volgen bij de ANVA Academy. Of je nu net begint als beginner, of de diepte in wil als ervaren gebruiker met productbouw of Business Insights.

Bij de ANVA Academy draait alles om gebruikersplezier, datakwaliteit en continuïteit. Onze ervaren trainers beantwoorden al je vragen. Alles wat wij kunnen, kun jij straks ook!

Doe de health check

Kies voor doorlopende ondersteuning, eens per week of maand. Of maak simpelweg gebruik van onze health check als je even niet weet waar je staat. Zo haal je het maximale uit ANVA en het beste uit jouw applicatielandschap.

Wij bieden topkwaliteit ondersteuning op uurbasis. Eenmalig of regelmatig, remote of bij jou op locatie. Onze consultants zijn er om jou te helpen. Bel of mail Naomi Stol, Lead Consultancy en ontdek wat we voor je kunnen doen!

Meer weten over consultancy?
Neem contact met ons op
Neem contact op met
Naomi
Stol