ANVA voor

Serviceproviders

Als serviceprovider ben je onmisbaar voor advieskantoren en verzekeringsmaatschappijen met productdistributie, volmachtverzekeringen en slimme IT-oplossingen. Net zo onmisbaar? De user-friendly software van ANVA. Hiermee transformeer je elk werkproces in een fluitje van een cent.

Manus van alles

Als serviceprovider heb jij alles in huis om verzekeringsagenten volledig te ontzorgen. Van technologie-oplossingen tot backoffice-ondersteuning, diensten voor klantrelaties en compliance-ondersteuning: je bent een manus van alles op verzekeringsgebied.

Maar bedrijfsdilemma’s liggen op de loer, waardoor bedrijfskansen misschien aan je voorbijgaan. Denk aan productconfiguraties in aparte systemen, lange time-to-market, onrendabele producten, non-real-time tarifering en onwerkbare afsluitstraten. Dit voorkom je met het juiste platform.

Alles in één tool

En dat juiste platform heet ANVA. Een plek waar serviceproviders heel eenvoudig producten distribueren naar aangesloten agenten en alle benodigde keten- en volmachtadministratie kunnen onderbrengen in één tool.

Zo kun jij als serviceprovider je vol richten op de distributie en verkooppotentie van alle aangesloten agenten.

In ANVA vind je onder meer:

Een oplossing waarmee je altijd, realtime en foutloos producten kan vergelijken en sluiten
Een geïntegreerd CRM-systeem met alle STP-benodigde interne én externe applicatieverbindingen
Een centrale bibliotheek, rekenboxen en sales-dashboarding per adviseur
Actief portfoliobeheer

Aantoonbaar in control

En dan nog iets: wij helpen je voldoen aan Europese wet- en regelgeving en boetes te voorkomen. Aantoonbare compliancy vraagt om audit-ready data en informatiehuishouding. Gestandaardiseerde, foutloze, AFM- en toezichthouderproof-rapportages en relevante security- en compliancy certificeringen.

In jouw ANVA-omgeving staat het altijd paraat. Ons platform levert oplossingen en systeemopties om data-uitwisseling, opslag en verwerking te stroomlijnen. Zo vormt financiële zekerheid een zorgeloos werkproces.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met