Thema's

Robotics en AI

In The Law of Accelerating Returns (2001) laat Ray Kurzweil ons zien dat we er steevast naast zitten als het gaat om technologische ontwikkelingen. We overschatten de impact op korte termijn, maar onderschatten dit dramatisch voor de lange termijn. Hoe pakken we de toekomst met robotica en AI aan?

Essentiële innovaties

Schades automatisch afhandelen, klanten helpen met chatbots en fraude sneller opsporen dan ooit tevoren: dankzij robotica en AI kan het. Maar welke innovaties zijn nu echt essentieel voor je bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat ze voldoen aan de strenge regelgeving? De specialisten van ANVA volgen deze onderwerpen op de voet. Wij filteren deze trends op nut en noodzaak en bieden op maat gemaakte oplossingen waardoor nieuwe innovaties behapbaar, veilig, schaalbaar en betaalbaar worden.

Onze gespecialiseerde partners

Geen enkele softwareleverancier biedt alle functionaliteit, complexiteit en technologie uit de financiële dienstverlening in één pakket. Daarom werkt ANVA samen met tal van gespecialiseerde partners.

Dankzij de uitgebreide waaier aan partneroplossingen kun jij de beste tools combineren tot een naadloos werkende ANVA-setup. Zo kun je je klantbediening en bedrijfsvoering optimaal inrichten.

  • ANVA is de technische regievoerder van alle deeloplossingen
  • Het integreert robotica (STP) om automatische afhandeling van dossiers en processen mogelijk te maken
  • Van document-robotics tot workflow en administratietaken
  • Een ecosysteem voor iedereen, passend bij de ambitie en drijfveren van je organisatie

Toekomstige omzetboost

Over een paar jaar weten we misschien pas welke AI-trend echt het verschil maakt. Maar met onze AI-oplossingen kun je nu al vooruit plannen voor een toekomstige omzetboost. We begrijpen de complexiteit van jouw bedrijf en bieden AI-oplossingen waarmee je binnen een mum van tijd aan de slag kunt. Wil je je verder verdiepen in Robotica en AI? Ontdek hieronder de tools die we binnen onze software aanbieden over dit onderwerp.

Modules bij het thema

Robotics en AI

Policy & Contract Management
nieuw
Eén centrale hub voor al je klant- en contractgegevens. Altijd de meest actuele klantdossiers bij de hand.
Claims Management
nieuw
Sneller schades afhandelen dan ooit. Een mix van automatisering met een persoonlijke touch.
Business Process Management
nieuw
Taakgestuurd werken, de juiste verwachtingen. Til de uitvoering van jouw klantbediening en interne processen naar een hoger niveau.
Business Insights
nieuw
Jouw rotsvaste fundering voor slimme beslissingen. Dankzij heldere rapportages en dashboards weet jij 24/7 hoe je bedrijf ervoor staat.
Bekijk alle modules
Meer weten over dit thema?
Neem contact met ons op
Neem contact op met