ANVA voor

Adviseurs

Als adviesbedrijf richt jij je op het langdurig binden van particuliere en kleinzakelijke klanten. Van verzekeringen en pensioenen tot hypotheken en MKB-zaken: voor allround financieel advies wordt er bij jou aangeklopt. En de administratie? Laat dat maar aan ons over. We’ve got your back!

Uitblinken in klantenbinding

Persoonlijk, gedreven en lokaal betrokken: dát is de kern van jouw adviesbedrijf. Met een team dat uitblinkt in klantbinding, zet jij al je kennis en ervaring in binnen het financiële domein. Betaalde servicecontracten en gemiddelde margeproducten vormen de solide basis van je succes.

Maar sturen op intuïtie en managen van een overvolle agenda is geen makkelijke opgave. Klantbehoud, actief klantbeheer en innovatie blijven soms achter, terwijl vooruitkijken inzicht en tijd vereist. Gelukkig staat ANVA klaar om te helpen.

Een solide metgezel

ANVA is een solide metgezel als het aankomt op je klant- en contractadministratie. Een krachtig platform zonder fouten en vertragingen, met geautomatiseerde en foutloze processen. Gegarandeerd!

En daarmee kun jij je als adviseur richten op wat écht belangrijk is: je klanten. Met ANVA kun je onder meer:

Met ANVA kun je onder meer:

Snel en efficiënt offertes opstellen op basis van CRM-gegevens
Je klantdocumentatie en omzetsamenstelling inzichtelijk krijgen
Upsells realiseren met behulp van gerichte rapportages en dashboarding
Innovatieve oplossingen aanbieden zoals een chatbot, MijnOmgeving of een app

Compliance en veiligheid

Met ANVA beschik je niet alleen over user-friendly software, maar ben je ook beschermd tegen de groeiende Europese wet- en regelgeving. Onze audit-ready data en gestandaardiseerde (AFM-)rapportages zorgen ervoor dat je automatisch voldoet aan relevante security-eisen.

Onze geautomatiseerde foutcorrecties en procesgestuurde software zorgen ervoor dat jouw bedrijf aan alle kanten soepel draait. Dit zet klantbehoud, actief klantbeheer en innovatie weer bovenaan je agenda, zodat je vol vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met