Expert Sessies

Expert Sessies: Jouw mening telt

Zoals je waarschijnlijk weet, werken we bij ANVA hard aan een waardige cloud-opvolger van ANVA 4/5: dat is ANVA 6. Om hierbij zo goed mogelijk gebruik te maken van nieuwe technieken en aan te sluiten bij behoeften van onze klanten, organiseren we iedere 4 tot 6 weken ANVA Expert Sessies.

Dat zijn bijeenkomsten bij ons op kantoor in Amersfoort, waar we met maximaal 20 personen in discussie gaan over verschillende thema’s die te maken hebben met de ontwikkeling van ANVA6. Denk aan onderwerpen als ‘Regie op data modellen en datalabels’, ‘Periodiek of direct prolongeren’ en ‘Werken in de cloud.’ Sommige sessies volgen een brainstormachtige aanpak, op andere momenten is het meer toetsend.

We maken graag gebruik van jouw expertise zodat we met de ontwikkeling van onze software zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van onze klant, jou dus. Kom je ook? Dit is het moment om je betrokkenheid te tonen en input te delen met onze collega’s. Je bent van harte welkom!

Programma

Een Expertsessie vindt plaats tussen 9:30 uur en 15:00 uur op ons kantoor in Amersfoort. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd en na afloop is er tijd voor een drankje en napraten in onze gezellige werkcafé.Bij iedere Expert Sessie zijn vanuit ANVA aanwezig Justin Schlee, CPO, en Martijn Dekkers, Applicatie Consultant. Aangevuld met een aantal andere collega’s die zich bezighouden met het onderwerp van de betreffende bijeenkomst, zoals een Product Owner, Analist en UX-er.

Kalender

HIeronder vind je de actuele Expert Sessies op een rij.

Meer weten over onze Expert Sessies?
Neem contact met ons op
Neem contact op met