Modules

ANVA Postbus

Efficiënter werken omdat verzekeringsstukken automatisch naar de adviseur worden verstuurd: dat is de ANVA-Postbus in een notendop. Met digitale distributie van documenten en (polis)berichten kunnen agenten zich richten op wat echt belangrijk is, terwijl jouw processen soepel blijven draaien.

Lage werklast, soepel werkproces

Simpeler kan niet: vanuit ANVA 4/5 upload je documenten en berichten in de Postbus, die agenten vervolgens via Aplaza indexeren in hun eigen administratiepakket. Digitaal is de nieuwe norm, handmatig handelen is verleden tijd. Dit scheelt niet alleen in fysieke post en mails, maar ook in kosten en moeite..

Niet alleen verlaagt de Postbus jouw werklast, het maakt je werkproces ook sneller en soepeler - en die van je agenten ook.

De belangrijkste voordelen van ANVA-Postbus

1. Alles digitaal

Stuur prolongatie- en mutatieberichten direct de digitale wereld in en schiet PDF's rechtstreeks naar agenten: ANVA’s Postbus staat klaar om je digitale inzendingen te ontvangen en rechtstreeks in de juiste dossiers te stoppen. Geen gedoe meer met het scan- en kopieerapparaat. Hoera!

2. Centrale bedrijfsvoering

Als volmacht of serviceprovider wil je jouw bedrijfsvoering het liefst centraal regelen. Toch? De ANVA-Postbus zorgt ervoor dat je samenwerkt met een netwerk van agenten zonder dat het een chaos wordt. Hoe groot je netwerk ook is, dankzij deze krachtige tool houd je de communicatie soepel.

3. Ontzorg agenten

Agenten kunnen de aangeleverde informatie automatisch laten verwerken in de klantdossiers en digitaal of per post doorsturen naar hun klanten. Het handmatig koppelen van documenten aan dossiers is daarmee niet langer nodig. Zo kunnen ze zich focussen op waar het om draait: het bieden van optimale service.

Aan de slag met ANVA-Postbus

De ANVA-Postbus is onderdeel van je ANVA 4/5-abonnement en agenten hoeven geen kosten te betalen. Waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan en ontdek de voordelen.

Meer weten over deze module?
Neem contact met ons op
Neem contact op met
Afdeling
Sales