Thema's

Efficiënte bedrijfsprocessen

Efficiënt werken, sturen op lage foutmarges, snelle doorlooptijden en elke medewerker op de juiste plek. Voeg daar Agile, Lean en Scrum aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een bedrijf dat draait als een geoliede machine. Is dat echt zo simpel?

Grip op je zaken

Efficiënt werken in de financiële dienstverlening met een breed scala aan producten en een hoog detailniveau is van nature uitdagend. Je hebt te maken met de behoeften van nieuwe generaties klanten, voortdurende veranderingen in systemen en een groeiende complexiteit van datastructuren. Voeg daar de eisen van wet- en regelgeving en toezicht vanuit de markt aan toe, samen met de noodzaak om je medewerkers te screenen en certificeren. Grip houden op je zaken lijkt soms een onmogelijke opgave.

De ruggengraat van je bedrijfsvoering

Met je bedrijfsprocessen op orde, kun je blijven groeien. Daarom is ANVA al 50 jaar dé ruggengraat van de bedrijfsvoering van onze klanten. We zijn je go-to voor hypotheken, verzekeringen, pensioenen en kredieten.

Met zo’n 20 miljoen contracten houden we Nederland en de Cariben verzekerd. Of het nu gaat om het aanmelden van voertuigen bij het RDW, het checken van Fish en UBO’s of het uitwisselen van je beursadministratie met VNAB-systemen.

  • Efficiënt verwerken van grote volumes contracten en schades
  • Volledig geautomatiseerd met checks en balances
  • Centraal cloudplatform dat dataverkeer tussen offline en online applicaties regelt
  • Automatisch en naadloos processen afronden langs datapunten in de keten

Trefzeker met ANVA

Met de procesondersteunende functies van ANVA zijn efficiënte bedrijfsprocessen niet alleen een droom, maar een realiteit. Supersnelle en foutloze administratie en prolongatie, ongeacht de verlengingsperiode en samenstelling van je contracten. Wil je je verder verdiepen in Efficiënte bedrijfsprocessen? Ontdek hieronder de modules die we binnen onze software aanbieden over dit onderwerp.

Modules bij het thema

Efficiënte bedrijfsprocessen

Policy & Contract Management
nieuw
Eén centrale hub voor al je klant- en contractgegevens. Altijd de meest actuele klantdossiers bij de hand.
Claims Management
nieuw
Sneller schades afhandelen dan ooit. Een mix van automatisering met een persoonlijke touch.
Intermediary Management
nieuw
Vanuit je concernorganisatie als verzekeraar, volmacht en/of service provider werk je naadloos samen met je agentennetwerk.
ANVA Postbus
nieuw
Efficiënter werken dankzij digitale distributie van documenten en (polis)berichten: lage werklast, soepel werkproces.
Co-insurance
nieuw
Tackel complexe risico’s. Deze module neemt je administratieve werk uit handen door alle cruciale gegevens op een plek te centraliseren.
Business Process Management
nieuw
Taakgestuurd werken, de juiste verwachtingen. Til de uitvoering van jouw klantbediening en interne processen naar een hoger niveau.
Financial Management
nieuw
Je financieel management optimaal op orde: met onze boekhoudintegraties zijn je transactiegegevens altijd up-to-date.
Business Insights
nieuw
Jouw rotsvaste fundering voor slimme beslissingen. Dankzij heldere rapportages en dashboards weet jij 24/7 hoe je bedrijf ervoor staat.
Platform Management
nieuw
Welke schakel in de verzekeringsketen je ook bent, deze module is de slimme basis die je bedrijf nodig heeft.
Bekijk alle modules
Meer weten over dit thema?
Neem contact met ons op
Neem contact op met