Blog

Connecting customers én partners

28
November
2022

Het is makkelijk om te roepen dat onze klanten centraal staan in alles wat wij doen. Er zijn immers veel bedrijven die dat zeggen, maar waar vervolgens een rits aan voorbeelden volgt van klanten die dat niet zo ervaren. Het gaat volgens ons niet om het zo snel mogelijk vervullen van individuele klantwensen. Het gaat om de beleving die klanten hebben bij de keuzes die wij maken.

Waardevol samenwerken

Alle ANVA collega’s spelen een belangrijke rol bij de facetten van deze verbinding. Bijvoorbeeld tijdens de afgelopen AM:dag, waar we namens ANVA uiteraard aanwezig waren en veel klanten mochten ontmoeten en spreken. En ook recent nog tijdens onze partner- en ambassadeursdag op 17 november jl. Wat was het leuk en fijn om met hen een dag vol inspiratie en informele gesprekken te beleven. Beiden voorbeelden van wat mij betreft een prachtige invulling van connecting customers!

Net als onze klanten zijn ook onze ruim 20 ambassadeurs en partners van grote waarde voor ons. Onze ambassadeurs hebben actief meegeholpen aan productontwikkelingen die waardevol zijn voor hun bedrijfsvoering. Zij helpen graag mee aan de toekomst daarvan en steken hier, samen met onze product owners, tijd en energie in tijdens de concept fase, ontwikkeling, testen en ingebruikname.

Ook onze partners zijn dagelijks bezig om het ANVA platform te verrijken met hun toepassingen. Daarvoor is een groot aantal koppelingen gemaakt (veelal API’s) die zorgen voor een naadloze integratie voor data uitwisselingen. Onder andere conform de schaalbaarheid en beveiligingseisen die zo broodnodig zijn in onze branche. We werken hierin altijd nauw samen met een klant om vanuit een succesvolle pilot de koppeling breder in de markt te zetten. Zo ontstaat veelal een ambassadeurschap: vanuit de driehoek partner, klant en ANVA. Geweldig leuke trajecten!

Onze partners en ambassadeurs hebben met elkaar gemeen dat ze beiden werken aan het waardevoller maken van het ANVA platform voor de gehele branche. Zonder hen waren we niet waar we nu staan. Dat was dan ook de reden om onze afgelopen partner- en ambassadeursdag in het teken te stellen van een groot: DANK JE WEL!

Daan van der Lugt, CCO ANVA

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met