Nieuws

Bugs Business nieuwe partner van ANVA

20
April
2020

We hebben er een nieuwe businesspartner bij! Op maandag 20 april tekenden wij, noodgedwongen in een virtuele sessie door de coronacrisis, een samenwerkingsovereenkomst met Bugs Business. Alweer een mooie ontwikkeling voor onze klanten. Benieuwd wat Bugs Business doet en wat ze je kunnen bieden? We stellen ze graag aan je voor.

Even voorstellen…

Bugs Business is opgericht in 2011 om verzekeringsbedrijven te voorzien van hulp bij inrichting en hen te adviseren bij het gebruik van de vele mogelijkheden die de backofficepakketten hebben. Deze kennis en expertise hebben zij de afgelopen jaren ingezet om tailor-made front-end software te ontwikkelen. Een hele mooie aanvulling op ANVA dus. Bugs Business werkt met een team van 15 mensen dagelijks aan de nieuwste technieken op front-end gebied en voorziet meer dan 4.500 medewerkers en adviseurs en meer dan 60.000 eindklanten van innovatieve online oplossingen.

De kracht van Bugs Business: tailor-made software

De kracht van Bugs Business? Ze vertellen het graag zelf:

‘’Goede klantbediening is essentieel in onze branche. Met onze tailor-made software kunnen wij een persoonlijke en professionele uitstraling bieden die past bij jouw bedrijf en jouw bedieningsconcept. Gebruik Imago Office op kantoor of thuis, zodat medewerkers en adviseurs optimaal hun klanten kunnen bedienen en adviseren door het gebruik van duidelijke interfaces en handige tools om mooie bezoekverslagen te maken. Ook jouw particuliere en zakelijke klanten kunnen met Imago Consument in een tailor-made mijn-omgeving alle informatie vinden die van belang is voor jouw klanten. Kortom, Imago is dé online oplossing die jullie software in een nieuw jasje steekt en tegelijkertijd ervoor zorgt dat je alle tools tot je beschikking heeft voor het beheer van jouw klant’’

Koppeling met ANVA

Door de samenwerking tussen ANVA en Bugs Business kunnen klanten die behoefte hebben aan een maatwerk front-end oplossing, waarbij gegevens worden uitgewisseld tussen hun omgeving en ANVA Backoffice, daar nu gebruik van maken. De benodigde koppeling die werkt via ANVA Hub is in de afgelopen tijd in nauwe samenwerking met Bugs Business door ANVA ontwikkeld.

Interesse?

Heb je behoefte aan een maatwerk front-end oplossing in combinatie met ANVA Hub en ben je enthousiast geworden? Dan kun je hierover contact opnemen met onze businesspartner Bugs Business via hun website.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met