Nieuws

Kick-off iDOS-koppeling op ANVA Backoffice

27
August
2021

Op 6 juli hebben ANVA en de VNAB in Rotterdam de voorbereidingen voor het bouwen van een koppeling tussen het iDOSpl@tform en ANVA Backoffice gepresenteerd. De positieve reacties en het enthousiasme over de koppeling is zo groot dat we op donderdag 28 oktober 2021 van 14:00 tot 16:00 uur starten met de kick-off klantparticipatie voor deze koppeling. Om er een succes van te maken zijn we op zoek naar jouw input en betrokkenheid in de werkgroep. Meld je aan!

Doel van de beoogde koppeling is om handwerk voor de beurs- en objectadministratie zoveel mogelijk te automatiseren. Onder leiding van Product Owner Jaap Carlier word je bijgepraat over de actuele status, planning en doelstellingen voor de koppeling. We leggen uit op welke verschillende manieren en momenten input wordt gevraagd van jou als eABS en iDOSpl@tform gebruiker in combinatie met de beursmodule van ANVA, bijvoorbeeld tijdens refinement sessies en sprint demo’s. Ook vragen we je om deel te nemen aan pilottesten begin 2022 en daar begeleiden we jouw organisatie natuurlijk bij. Aan het einde van de bijeenkomst bespreken we of jouw organisatie betrokken kan zijn en op welke manier, zodat we samen toewerken naar een succesvol resultaat met een hoge gebruikersadaptatie van de koppeling.

Gebruikerservaring met beurs en beursadministratie in eABS / iDOS en ANVA wordt gevraagd voor deze middag. We kijken uit naar je mogelijke deelname en aarzel niet om vrijblijvend collega’s in te schrijven. Indien de coronamaatregelen het toelaten wordt deze sessie fysiek op kantoor in Amersfoort gehouden.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar onze Accountmanager Alwin Smale. Ook voor vragen over de sessie of de koppeling kun je bij hem terecht.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met