Nieuws

Terugblik AM:dag Whats Next?!

29
November
2023

Na meer dan 30 edities is de AM:dag nog altijd hét evenement voor verzekeraars en onafhankelijke financiële adviseurs. Ook dit jaar, op 28 november, stond de Fabrique in Utrecht weer vol inspiratie en ontmoeting.

Bij ANVA gaan we graag in gesprek met onze klanten, partners en andere partijen in de markt. Het was gezellig druk bij onze stand waar wij onder andere het allernieuwste ANVA Magazine uitdeelden.

“We hebben weer vele handen mogen schudden met bekende relaties en nieuwe contacten opgedaan. Het bijpraten met klanten en partners in informele setting is de waarde van dit event.” – Daan van der Lugt, CCO ANVA


Winnaar ANVA winactie AM:dag

Net als vorig jaar viel er iets te winnen op onze stand. Bijna 40 bezoekers deden mee aan onze winactie voor een ANVA Academy cursus naar keuze. Lindy van den Broek van Midglas – een nichespeler in de verzekeringswereld – was de gelukkig en ontving van ANVA accountmanager Martin van Muijen haar prijs. Als projectmedewerker is Lindy bijna twee jaar geleden gestart bij Midglas, een nichespeler in de verzekeringswereld. Ze heeft een veelzijdige baan waarbij ze ANVA goed heeft leren kennen door tijdens haar onboarding en in drukke tijden mee te draaien op de binnendienst. Met de door haar gewonnen cursus naar keuze wenst ze haar weg binnen onze software nog makkelijker te vinden. We gaan samen met Lindy op zoek naar de geschikte cursus voor haar, wellicht zelfs samen met haar collega’s.

“Voor de polissen die provinciaal lopen is ANVA onze basis. Met deze waardecheque kan ik me meer in het programma verdiepen, bijvoorbeeld voor het uitdraaien van data om te gebruiken in onze projecten.” – Lindy van den Broek, projectmedewerker bij Midglas


Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met