Nieuws

Terugblik ANVA Fest

26
October
2023

Een letterlijk kijkje in de keukens om zelf te ontdekken hoe ANVA op weg is naar een InsurTech bedrijf. Het ANVA Fest staat garant voor een middag vol inspiratie, ontmoeting, fun en lekker eten en drinken. Met dit jaar als thema ‘ontmoet de makers van je software’ werd op donderdag 12 oktober voor de derde keer op rij een informeel festival georganiseerd op ons kantoor in Amersfoort.

Ruim 250 ANVA klanten, partners én medewerkers waren aanwezig. Zij volgden verschillende kennissessies, werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, uitdagingen en verbeteringen. Ook stonden ze oog-in-oog met hun vaste contactpersoon, ontdekten zij hoe data ontsloten kan worden via onze ANVA Data & Analyse oplossingen en wat de voordelen zijn van onze Product Engines. Dat zijn de Rekenboxen en Acceptatie Engines die we samen met AWI bouwen onder de alliantienaam Insurance Product Content (IPC).

Tussen alle inhoudelijke sessies door werd ieder uur een proefcollege door de trainers van de ANVA Academy gegeven, waren er mooie prijzen te winnen bij de requirements bingo en ANVA-quiz en stonden tien van onze partners klaar om ieders vragen te beantwoorden. Oh, en laten we vooral de fun factor niet vergeten. In de speciaal ingerichte funzone kon worden gebattled tijdens tafeltennis, poolbiljart, Airhockey of vanuit een racestoel, terwijl op het foodcourt werd genoten van zoete churro’s, kruidige nacho’s, Aziatische loempia’s en frisse fruitspiesjes. Kortom: het was feest. ANVA Fe(e)st!

“ANVA Fest was na twee eerdere edities weer een geweldig leuk evenement met onze klanten en partners. We vonden het echt een eer om iedereen te mogen ontvangen en een kijkje in de ANVA keuken te bieden met zakelijke presentaties, food en fun. We hopen jullie met vernieuwende en nieuwe oplossingen en diensten nog lang te mogen bedienen!”Max Mouwen, CEO ANVA

“Ik bel vaak met medewerkers van ANVA en vind het heel leuk om elkaar vandaag weer even écht te zien en spreken. Het vorige ANVA Fest was erg gezellig, vandaag voelt dat weer net zo. Iedere keer leer ik heel informeel steeds meer ANVA mensen kennen.”Claudia Stammes-Bouterse, Applicatiebeheerder bij DiVerz!

Bedankt voor jullie bezoek!
Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met