Nieuws

Terugblik partnerdag 2019

10
October
2019

We zijn trots dat we zoveel partners mochten verwelkomen op ons kantoor in Amersfoort tijdens de partnerdag die wij op 9 oktober organiseerden. Een interactieve maar vooral nuttige dag waar we samen tot nieuwe ideeën zijn gekomen om onze klanten nog beter te kunnen helpen.

Onze toekomstvisie: ANVA Hub

De middag startte met een inspirerende presentatie van Justin Schlee (strategisch directeur bij ANVA). Hij nam onze partners mee in de toekomstvisie van ANVA Hub, ons nieuwe platform voor alle spelers in de verzekeringsbranche. Maar hij dook ook de diepte in en vertelde meer over de technische aspecten van ANVA Hub, zoals de verschillende API’s die wij hebben gebouwd waardoor het steeds gemakkelijker wordt om met onze software te koppelen. Daarna nam Stephan Barmentloo (product owner bij ANVA) het stokje over en vertelde onze partners over de nieuwste koppeling die wij aan het ontwikkelen zijn, waardoor het voor nieuwe en bestaande partners nog makkelijker wordt om met ons samen te werken.

Aan de slag!

Daarna hebben we onze partners zelf aan het werk gezet. Tijdens een interactieve workshop (georganiseerd door onze propositie specialist Ronald Roos) hebben we met z’n allen gebrainstormd over hoe we gezamenlijk onze klanten nog beter kunnen helpen. Uit deze inspirerende sessie zijn veel leuke en goede ideeën naar boven gekomen die we samen de komende tijd gaan uitwerken. Het was goed om te zien dat onze partners elkaar vonden en er kruisbestuiving ontstond. Een van onze doelen voor deze dag.

Tijd voor ontspanning

Om onze partners te bedanken voor de fijne samenwerking en hun inzet tijdens de partnerdag, hebben we de partnerdag afgesloten met een rondleiding door Amersfoort, waar ANVA sinds onze oprichting is gevestigd. Om daarna met z’n allen na te praten over de dag tijdens een gezellig diner.

Wij kijken terug op een zeer succesvolle dag en kijken uit naar de volgende partnerdag in 2020!

 

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met