Nieuws

Verbetering project UIV

12
June
2023

Om de datakwaliteit in het volmachtkanaal te verbeteren zijn we vanuit ANVA al sinds 2019 betrokken bij het project Uniforme Inrichting Volmachtketen (UIV). UIV houdt iedereen in de volmachtmarkt nog volop bezig. Ook wij blijven klanten ondersteunen en onze programmatuur verbeteren.

Eén van de veelgehoorde wensen die wij vernemen is: “Er komen veel updates uit van schermen, maar als ik wil beoordelen of ik die moet verwerken dan kost me dat heel veel tijd. Te veel tijd”. Dit is iets wat niet alleen onze klanten teruggeven, maar ook Theo en Marcel, twee ANVA consultants die onze klanten op weg helpen met het omzetten van polissen naar de standaard van UIV, lopen hier tegenaan.

Aangepaste werkwijze vanaf release 52.P02.10

Het goede nieuws is dat we dit vanaf de 52.P02.10 release makkelijker hebben gemaakt. Vanaf dat moment krijg je bij het inlezen van de content namelijk te zien of een scherm is gewijzigd en zo ja, waarom. Is er sprake van een nieuwe definitie vanuit de verzekeraar of hebben we alleen een kleine wijziging doorgevoerd op verzoek van de meedenkgroep of één van onze andere klanten?

De betreffende wijziging wordt in een scherm inzichtelijk gemaakt. Wil je graag de details zien, dan kun je deze opvragen in de store op ANVA Hub. Deze grote verbetering zorgt ervoor dat jij niet meer voor ieder scherm de store hoeft raad te plegen, om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen wijziging is doorgevoerd. Door meer inzicht aan de voorkant, maken we het uitzoekwerk aan de achterkant makkelijker.

Afgelopen week hebben onze consultants alvast naar deze aanpassing gekeken en waren de geluiden erg positief. Heb je na het installeren van de release hetzelfde gevoel of mis je nog informatie? Laat het dan aan Naomi of één van de consultants weten, zo maken we samen onze programmatuur nog makkelijker.

In ANVA Help staat de nieuwe werking inmiddels al uitgelegd voor het geval je erg nieuwsgierig bent en niet meer kunt wachten op het installeren van de release.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met