Aan de slag

Innovatie met focus én plezier

Binnen ANVA werken we aan de ontwikkeling als FinTech bedrijf. We verbeteren bestaande software en geven vorm aan nieuwe technologie. Waarbij onze klant altijd centraal staat. Een goede samenwerking tussen verschillende teams en afdelingen is hierbij key. Dit doen we op een open, eigenwijze en doortastende manier. Met laserfocus, om keer op keer het (meest) complexe simpel te maken. Om te voorzien in de behoefte van onze klanten.

Bij ANVA heb je zelf de regie. Initiatief en lef worden gewaardeerd, gestimuleerd zelfs. We houden van heldere taal en vertalen vakjargon in duidelijke communicatie. Waarbij we de discussie niet schuwen, maar respect hebben voor elkaar en ieders mening. Ons geheime ingrediënt? Humor! Werken bij ANVA is bovenal erg leuk.

Inspireer en verbind

Prettig werken doe je als je je verbonden voelt. Met het bedrijf waar je werkt en de mensen daarbinnen. Wat ons verbindt? Onze passie voor technologie. Wij willen continu ontwikkelen om de beste te kunnen zijn. We inspireren je regelmatig met interessante discussies en presentaties van collega's of gastsprekers. Tijdens ANVA Next kijken we ieder kwartaal terug- én vooruit. Ook motiveren we je vier keer per jaar tijdens ANVA Afternoon. Een open podium waar collega's vertellen over trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. Een klant zijn ervaring deelt. Externe gastsprekers je laten zien hoe je focus houdt in je werk of tips geven voor een gave presentatie.

All work, no play? Natuurlijk niet!

Tijd voor een korte break? Speel met je collega's een potje pingpong of biljart. Doe mee aan de F1 race simulator competitie. Of wat dacht je van een voetbaltoernooi, wandeltocht, muzieksessie, kookworkshop, bordspellenavond of pubquiz? Ook buiten werktijd is er alle ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Dat maakt het verschil. Gezellig, maar bovenal een mooi moment om je collega's op een heel andere manier te leren kennen. Zit jouw smaak er niet tussen? Kom maar op met je ideeën!

Ontmoet. Ontspan. Geniet.

Je lunchtrommeltje van huis meenemen? Mag, maar hoeft absoluut niet. In ons sfeervolle werkcafé staat onze hospitality crew voor je klaar. Drink een verse cappuccino met je collega aan de bar, schep je bordje vol met dagverse gerechten tijdens de lunch. Of pak - om een after lunch dip te voorkomen - ‘s middags een verfrissend drankje uit de koeling. Oh, en kom je ‘s ochtends moeilijk je bed uit? Begin je dag dan met een croissantje of een bakje yoghurt bij ANVA!

Leren door te ontdekken

ANVA ontwikkelt door. En jij natuurlijk ook. Wij bieden je alle ruimte om een training, opleiding of cursus te volgen. We hebben zelfs een eigen academy om beter bekend te raken met onze software.

Jezelf ontwikkelen doe je ook door grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk. Tijdens onze jaarlijkse workation op Curaçao werk je één of twee weken samen met een aantal collega's vanuit de Cariben. Ontmoet onze klanten daar. Geniet samen met je collega's van zon, zee en strand. Om met frisse energie en een bak aan nieuwe ideeën weer terug te keren naar Amersfoort.

Meer weten over onze vacatures?
Neem contact op met
Cees
Hupkes